طراحی سایت شخصی

طبقه بندی موضوعی

۶ مطلب در شهریور ۱۳۹۹ ثبت شده است

۲۳
شهریور

پدیده دوده زدن رادیاتور

افرادی که از شوفاژ استفاده میکنند اغلب از دوده زدن رادیاتور به دلیل سیاه شدن دیوارهای مجاور، سقف و پرده های نزدیک به رادیاتور شکایت دارند، البته این مشکل در محل خروج هوا از دریچه های توزیع هوای سیستم تهویه مطبوع با هواساز، بخصوص در گرمایش نیز وجود دارد، مکرراً این سوالات مطرح میشوند که اگرسوخت در دیگ شوفاژ سوزانده شده و دود حاصله هم از دودکش خارج می شود پس چرا رادیاتورها دود میزنند؟ آیا در لوله ها و رادیاتورها دود جریان دارد؟ یا نکند دود ناشی از احتراق همراه هوای خروجی از هواساز به اتاق وارد میشود! 

در پاسخ باید گفت خیر! دود در گردش و جریان نیست بلکه این هوای کثیف و آلوده است که با عبور از لابلای پره های رادیاتور و گرم شدن در برخورد با محیط مجاور ( دیوار، سقف، پرده و ... ) اثر سیاهی بر جای میگذارد و در نقاطی که هوا به گرد و خاک آلوده است، اثرات گرد و خاک کاملاً مشاهده می شود، چنانچه هوا صد در صد خالص و عاری از آلودگی باشد مسلماً این سیاهی دیده نخواهد شد. 

برای اینکه دلیل این امر بهتر روشن شود باید به یونیزاسیون و مثبت و منفی شدن ذرات هوا در اثر حرارت اشاره نمود، هنگامیکه هوای آلوده به ذرات مختلف ( از قبیل دوده، خاک و غیره ) از لا به لای پره های رادیاتور عبور نموده و گرم میشود، انرژی جنبشی پیدا کرده و نتیجتاً برخورد ذرات و مالش آنها با یک دیگر بیشتر میشود، همچنانکه مالش یک جسم که ربایی روی پارچه موجب باردار شدن جسم و جذب بعضی از ذرات به آن میشود، مالش ذرات هوا به یکدیگر نیز باردار شدن آنها را سبب میگردد، مقداری از این ذرات باردار پس از تمامی با دیوار، پرده و غیره به آنها چسبیده و به تدریج سیاهشان میسازند، این کل ماجراست.

راه های عملی برای جلوگیری از سیاه شدن دیوار و اجسام اطراف رادیاتور

برای جلوگیری از سیاه شدن دیوار و اجسام اطراف رادیاتور، راههای عملی عبارتند از: 

  1. بکارگیری فیلترهای با راندمان بالا در هواساز و فن کویل 

  2. استفاده از فیلتر رادیاتور که عبارت از پارچه نمدی مخصوصی است که روی دیوار نصب میشود و حدفاصل رادیاتور و دیوار را نیز پوشش می دهد. این فیلترها قابلیت جذب ذرات معلق در هوا را داشته، و قابل شستشو میباشند، ضمناً روی راندمان حرارتی رادیاتور تاثیر منفی عمده ای نمیگذارند. 

  3. فاصله دادن رادیاتورها از دیوار تا حدامکان، این فاصله برای رادیاتورهای کم عرض حداکثر تا 15 سانتیمتر میباشد، رادیاتور های پنلی از این امتیاز برخوردارند. 

  4.  کابینت های چوبی دکوراتیو تاثیر بسزایی در کاهش راندمان حرارتی رادیاتور دارند به خصوص اگر در سر راه هوای ورودی به کابینت، فیلتر نیز قرار داده شود، در صورت استفاده از کابینت باید چند درصد به تعداد پره های محاسبه شده برای رادیاتور اضافه نمود. 

  5. کاهش دمای آب ورودی به رادیاتور که نتیجه آن کم شدن دمای هوا و نقصان انرژی جنبشی ذرات معلق درهواست. 

  6. پرهیز از بازکردن بی مورد پنجره ها و درها و به عبارت دیگر کاهش میزان ورود هوای آلوده، البته ورود مقدار معینی هوای تازه، مطابق طرح، ضروری است.

  7. انحراف هوای گرم شده از بالای رادیاتور، بطوریکه برخورد چندانی با دیوار، پرده و غیره نداشته باشد، این مورد در بعضی از انواع رادیاتور رعایت شده است. 

  8. تمیز نگهداشتن محیط داخلی ساختمان، بخصوص لوازم و اثاثیه

  • سالومه عزیزی
۱۸
شهریور

هیتر ها یک راه حل عالی برای گرم کردن فضای بزرگ با سرعت و مقرون به صرفه است.
آیا شما به هیتر نیاز دارید؟


چه فضایی را می خواهید گرم کنید؟ اندازه گیری ظرفیت هیتر فقط مربوط به اندازه اتاق نیست بلکه باید در مورد سرعت گرمایش هیتر نیز باشد.
اندازه اتاق و آب و هوای محلی مشخص خواهد کرد که چه هیتری به طور موثر اتاق و فضای شما را گرم می کند.
بخاری های قابل حمل یا بی سیم نباید بخاطر تولید گازهای گلخانه ای که تولید می کنند ، در اتاقی بسیار کوچک برای ظرفیت نامی خود نصب شوند. برای گرم کردن سریع ، بزرگترین ظرفیت (اندازه گیری شده در MJ / ساعت) را برای اندازه اتاق انتخاب کنید. یک هیتر با ظرفیت کمتر می تواند اتاق را گرم کند اما کندتر خواهد بود.
اندازه مناسب هیتر
هنگامی که تصمیم به خرید هیتر گازی گرفتید باید اندازه آن را در نظر بگیرید. هزینه برای هیتر گازی بزرگتر از حد ضروری، باعث هدر رفتن پول و هزینه های جاری بیشتر می شود.
گرمای خروجی در هیتر های گازی به ازای هر 1 کیلو وات بر ساعت تقریباً 10 متر مربع گرم می کند.
منطقه آب و هوایی که شما در آن زندگی می کنید، ارتفاع سقف شما، تعداد اتاق ها، چه عایقی داشته باشد ، آیا اتاق از نور مستقیم خورشید برخوردار است؟ پنجره ها چقدر بزرگ هستند و آیا دو جداره هستند؟  پرده های ضخیم دارند یا خیر. اینها فاکتورهایی هستند که هنگام انتخاب هیتر باید به آنها توجه کرد. 
انتخاب سوخت مناسب
ساختار هیترهای گازی به گونه‌ای است که فقط با یک نوع سوخت گازی کار می‌کنند. بنابراین اگر برای تامین گرمایش از طریق هیترهای گازی، از گازهای دیگری استفاده کنید ایمنی خود و دیگران را به خطر می‌اندازید. در ساختار و نحوه‌ی کار هیترهای پروپان و هیترهای گازی دو تفاوت عمده وجود دارد.
اولین تفاوت بین هیترهای گازی و هیترهای پروپان این است که هیترهای پروپان دارای ارزش گرمایی بیشتری هستند. در واقع هیترهای پروپان حاوی انرژی زیادی هستند. بنابراین درمقایسه‌ی هیترهای گازی، برای تولید مقدار گرمای برابر، گاز کمتری مصرف می‌کنند.
دومین تفاوت هیتر گازی با هیتر پروپان مقدار نسبت اکسیژن به گاز لازم برای عملکرد هیتر است. نسبت اکسیژن به گاز در هیتر پروپان ۲۵ به یک است. در حالی که این نسبت در هیتر گازی تقریباً ۱۰ به یک است. به همین علت هیتر پروپان اکسیژن بیشتری به داخل مشعل خود هدایت می‌کند.
کم مصرف بودن هیتر
یکی از مزایای کلیدی  کم مصرف بودن یک هیتر است که سوخت گاز را تبدیل به انرژی گرمایی می‌کند زیرا علاوه بر جلوگیری از اتلاف انرژی، هزینه‌های گرمایشی را کاهش می‌دهد.
قطعات سازنده‌ی استاندارد
هنگام خرید هیتر دقت کنید هیتری را بخرید که مطابق استانداردهای روز باشد. کیفیت و جنس قطعات سازنده‌ی آن را کنترل کنید. هر چقدر که قطعات سازنده هیتر با دوام‌تر باشند، راندمان گرمایشی و طول عمر هیتر افزایش پیدا می‌کند.
 

  • سالومه عزیزی
۰۹
شهریور

داشتن محیطی امن و راحت برای زندگی و داشتن هوای مطبوع یکی از نیازهای ضروری انسان ها می باشد که با ماشینی شدن زندگی ها استفاده از تاسیسات گرمایشی ساختمان و موتورخانه ها بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

با استفاده از فناوری ها، سوخت ها و تاسیسات مختلف می توان به راحتی به خواسته های خود دست یافت. از زمان های گذشته تولید و عرضه انواع تجهیزات تأسیسات گرمایشی ساختمان و موتورخانه مرکزی از مورد توجه شرکت های کوچک و بزرگ سازنده تجهیزات تأسیسات حرارتی قرار گرفته و با گذشت زمان و عوامل زیادی موجب پیشرفت و انتخاب بهترین محصول برای ایجاد گرمایش مطبوع ساختمان انتخاب نمود.

در این مقاله به اختصار به بررسی تأسیسات گرمایشی ساختمان و موتورخانه می پردازیم:

پکیج

پکیج ها از تجهیزات گرمایشی پرمصرف به خصوص در فصول سرد می باشند که در منازل و ساختمان های اداری نقش موتورخانه ای کوچک را دارد.

انواع پکیج از نظر موقعیت نصب به دیواری و زمینی و از نظر نوع ساخت مصرفی به پنج دسته  گاز مایع، گاز شهری، گازوئیل، دوگانه سوز، برقی تقسیم می شوند .

رادیاتور

رادیاتورها به عنوان ناقل دمای آب عمل می‌کنند در واقع یک نوع مبدل حرارتی است که گرما را از سیال یعنی آب داغ در سیستم حرارتی گرفته و به محیط از طریق تماس سطحی با هوا و از طریق تابش گرمایی انتقال می‌دهد.

جنس رادیاتورها می تواند متفاوت باشد از جمله به رادیاتورهای آلومینیومی، فولادی، مسی و چدنی می توان اشاره کرد.

به طور کلی رادیاتور ها در انواع پره ای و پنلی تولید می شوند.

از تفاوت های این دونوع رادیاتور میتوان به تعمیر پذیر بودن اشاره کرد که رادیاتور پره ای در صورتی که یک پره اش سوراخ شود امکان حذف همان پره را دارد اما در رادیاتور پنلی این مورد امکان پذیر نیست و باید کل رادیاتور تعویض گردد. از معایب رادیاتور پنلی می توان به این نکته اشاره کرد که قابلیت کم و زیاد کردن ندارند.

هیتر

هیترها سیستم های گرمازایی هستند که جهت گرم‎کردن فضاهای فاقد سیستم‎‎های مرکزی گرمایش و بزرگ مانند خشک‎کن‎ها و کارگاه‎های ساختمانی، واحدهای مسکونی و اداری، بانکها، سالنهای، کارخانه ها و... نیز استفاده می‎گردد.

هیترها از نظر نوع مصرف انرژی در انواع برقی، گازی، نفتی گازوئیلی تولید می شوند.

یونیت هیتر

از دستگاه های یونیت هیتر برای گرم کردن محیط های بزرگ نظیر سالن‌های سرپوشیده، سالن‌های کارخانجات و ... استفاده می‌شود.

از انواع یونیت هیتر برای داشتن قدرت حرارتی زیاد، جاگیری کمتر مخصوصاً در مدل‌های دیواری و سقفی، توزیع بهتر هوای گرم، سرعت زیاد در گرم کردن فضا و قابلیت نصب و پرتاب هوا به صورت افقی و عمودی استفاده می شود.

از مزایای استفاده از یونیت هیتر می توان به راندمان بالا، انتقال گرمای یکنواخت،  قیمت مناسب و نصب اسان اشاره کرد.

در پست های آینده به بررسی دیگر محصولات می پردازیم.

 

شرکت پایا دما ارائه دهنده اطلاعات فنی و تخصصی مفید درباره محصولات تاسیسات و به نمایش گذاشتن آن ها، مناسب ترین قیمت ها و مشاوره و  تبادل نظر برای خریدی قابل اطمینان است.

  • سالومه عزیزی
۰۴
شهریور

پکیج دستگاهی گرمایشی است که به عنوان جایگزینی برای سیستم‌های گرمایشی موتور خانه ای بکار گرفته می‌شود. این نوع از دستگاه های گرمایشی در دو مدل پکیج‌ های زمینی و پکیج‌های دیواری تولید می شوند.

در این مقاله به بررسی و مقایسه چهار برند شناخته شده از انواع پکیج های زمینی و دیواری میپردازیم.

ظرفیت پکیج های ایران رادیاتور، بوتان، گرم ایران و لورچ

پکیج ایران رادیاتور در دو نوع زمینی و دیواری در مدل های محتلف تولید می شوند.

پکیج زمینی ایران رادیاتور با ظرفیت های حرارتی ۳۸و ۴۰ کیلو وات جهت گرمایش فضا های مسکونی و اداری، تجاری، ویلا ها و...از متراژ۲۰۰ تا ۲۵۰  متر مربع و پکیج دیواری ایران رادیاتور با ظرفیت های حرارتی ۲۲ تا ۳۶ کیلو وات برای گرمایش و تامین آبگرم مصرفی واحد های تجاری، مسکونی و اداری از ۷۰ تا۲۷۰ متر مربع تولید می شود.

پکیج دیواری بوتان در 4 مدل Parma ،Verona ، Perla pro ، Perla ، Benessere pro با ظرفیت‎های حرارتی از 21700 کیلوکالری بر ساعت تا 29760 کیلوکالری تولید می شوند و تمامی مدل‎ها دارای الکتروپمپ سیرکولاتور آب‎گرم سه سرعته با کنترل‎های خودکار پیشگرانه است.

پکیج زمینی گرم ‎ایران از جمله پکیج ‎های دارای دیگ و محفظه احتراق پره ‎ای چدنی است و از ظرفیت 28 تا 72 کیلو وات مناسب برای ساختمان‎ های مسکونی، اداری، تجاری و.... تولید و عرضه می‎شود.

پکیج دیواری لورچ با ظرفیت حرارتی 24 تا 32 کیلووات مناسب برای تامین گرمایش و تامین آب‎گرم مصرفی ساختمان‎های استاندارد از متراژ 70 متر تا 250 مترمربع تولید می‎شود.

مقایسه پکیج دیواری بوتان و لورچ

  • پکیج های دیواری بوتان دارای قابلیت اتصال به ترموستات اتاقی و اتصال به حسگر دمای محیط بیرونی می باشند.

  • پکیج دیواری لورچ دارای الکتروپمپ قوی و مناسب برای سیستم گرمایش کف سیستم‎های فن‎کویل و داکت اسپیلت‎ها جهت اتصال به کویل گرمایش است.

  • پکیج دیواری لورچ مدل هرما دارای سیستم احتراق آهسته و دارای گرید مصرف سوخت B می‎باشد.

  • پکیج دیواری بوتان مدل پارما در تمامی مدل‎ها دارای دو مبدل حرارتی گرمایش و آبگرم مصرفی است که کمترین میزان رسوب‎گیری را دارد.

فشار کاری پکیج زمینی ایران رادیاتور و گرم‎ ایران و پکیج دیواری لورچ

فشار کارکرد پکیج زمینی گرم‎ ایران معادل 3 بار است و در مدل  TWکه امکان تولید آبگرم مصرفی را دارد فشار آب شهر جهت تولید آبگرم مصرفی می‎تواند تا 8 بار نیز باشد. 

فشار کار در پکیج زمینی ایران رادیاتور حداکثر 3 بار می باشد و حداکثر فشار آب ورودی به پکیج نباید از۶ بار تجاوز کند.

حداقل فشار کارکرد پکیج دیواری لورچ مدل هرما معادل ۰.۳ بار یا سه متر ستون آب می‎باشد.

دمای کاری پکیج زمینی گرم‎ ایران و ایران رادیاتور

حداکثر دمای کار پکیج زمینی ایران رادیاتور معادل ۹۰ تا ۸۵ درجه سانتی گراد است و حداکثر دمای آب گرم مصرفی معادل ۶۰ درجه سانتی گراد است.

بازه دمایی کارکرد پکیج گرم ‎ایران زمینی 85 تا 30 درجه سانتی‎گراد می‎باشد.

راندمان پکیج دیواری بوتان و لورچ

راندمان پکیج دیواری بوتان مدل ورونا فن‎دار دو مبدل معادل 93 درصد و راندمان مدل بدون فن معادل ۹۲.۸ درصد است.

راندمان پکیج دیواری لورچ مدل آرتا 93 درصدی ، مدل آریان 93 درصدی ، مدل آرتمن که نوع چگالشی پکیج های دیواری لورچ است دارای راندمان 108% درصدی ، مدل آدنا دارای راندمان بالای ۹۳.۵ درصد و مدل هرما دارای راندمان کاری 93% است.

 

مقایسه با کمک از سایت پایا دما انجام شده شما میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر و قیمت محصولات به این سایت مراجعه نمایید و با مشاوران این سایت در ارتباط باشید.

  • سالومه عزیزی
۰۲
شهریور

هیتر گازی یا دستگاه‎های گرمازا تجهیزاتی گرمایشی که در انواع تابشی، فن‎دار و همرفتی تولید می شود و برای گرمایش فضاهای بزرگ صنعتی و خانگی استفاده می شود.
هیتر های گازی از مبدل حرارتی، مشعل اتمسفریک، کلاهک تعدی، کنترل حدی، فن کنترل، اکسی پیلوت و فن تشکیل می شوند.

نحوه عملکرد هیتر گازی
عملکرد هیتر و کوره هوای گرم گازی و گازوئیلی یا دوگانه‌سوز بدین صورت است که هنگامی که ترموستات اتاقی فرمان کار می‌دهد. مشعل دستگاه روشن‌ شده و تا زمانی که دمای کوره به حد مشخص نرسد اجازه عملکرد فن صادر نخواهد شد به همین صورت هنگامی که دمای اتاق از حد تنظیم شده ترموستات بالاتر رفت ترموستات فرمان قطع را صادر می‌کند و منبع گرما خاموش می‌شود و تا هنگامی که دمای محفظه بالای کوره به حد تعیین شده حدوداً نرسد اجازه خاموش شدن فن صادر نمی‌شود. 
گاز توسط کنترل شیر گاز وارد مشعل اتمسفریک هیتر می شود و با روشن شدن مشعل حرارت آن در مبدل حرارتی حرکت کرده و گازهای سوخته شده از دودکش خارج می شود، با گرم شدن مبدل حرارتی (کوره هیتر) فن آکسیال با گذر هوا از بین صفحه های خروجی مبدل هوای سرد محیط را گرم کرده و به بیرون هیتر پرتاب و محیط مورد نظر را گرم می کنند.
انواع هیتر گازی

  • هیتر گازی تابشی در انواع گرماتاب‎های سقفی، دیواری هیتر سرامیکی و هیتر ایستگاهی
  • هیتر گازی فن‎دار در انواع هیتر گازی کابینتی و هیتر گازی ایستاده- جت هیترها
  • هیتر گازی بدون فن همرفتی در انواع بخاری‎های زمینی 

انتخاب هیتر گازی
انتخاب و خرید انواع هیتر گازی نیاز به داشتن اطلاعتی از فضای مورد استفاده است مانند  منطقه آب و هوایی که شما در آن زندگی می کنید ، ارتفاع سقف شما ، چه اتاق های کنار یک اتاق که شما در آن گرم می شوید ، چه عایق کاری داشته باشید ، آیا اتاق از نور مستقیم خورشید برخوردار است ، پنجره ها چقدر بزرگ هستند و پرده های محکم دارند یا خیر، نوع پنجره دو جداره است یا نه؟
شما میتوانید برای اطلاع دقیق از قیمت ها و مشخصات فنی هیتر های گازی به سایت پایا دما مراجعه نمایید و از مشاوران متخصص اطلاعات کسب نمایید.
در مورد راهکار های انتخاب مناسب ترین هیتر گازی در مقالات آینده نیز صحبت می کنیم.

  • سالومه عزیزی
۰۱
شهریور

یونیت هیتر یا واحد گرمایشی یک دستگاه مستقل و تک فصلی است که  برای گرم کردن یک فضای معین، قادر به کار با انرژی های مختلف است.

منابع انرژی احتمالی آب گرم ، بخار و گاز طبیعی است.

قطعات و تجهیزات یونیت هیتر معمولاً شامل یک مبدل حرارتی می شوند که از طریق آن یک پنکه هوا را از اتاق گرم می کند. این می تواند

همراه با پروانه یا فن قفس سنجاب باشید. جریان هوا و فواصل دمیدن با یک فن قفس سنجاب بسیار بیشتر است.

یونیت هیتر ها به اندازه کافی قوی هستند که برای گرمای اولیه مورد استفاده قرار می گیرند و به اندازه کافی همه کاره هستند تا با مجاری موجود یا در تنظیمات مستقل ادغام شوند.

انواع یوینت هیتر

انواع یونیت هیتر بر اساس نوع کارکرد تقسیم بندی می شوند.

یونیت هیتر گازی

فن استخراج بخار

هوای محیط

گرم شود

رایت

هوای گرم

بخاری های واحدی که روی گاز طبیعی کار می کنند مجهز به مشعل گاز هستند.

یونیت هیتر آب گرم

واحدهای کارآیی استاندارد تعدیل نشده اند ،

یعنی آنها 100? کار می کنند ، یا در آن کار نمی کنند

همه. با رسیدن دما ، واحد

بخاری متوقف نمی شود.

یونیت هیتر بخار

واحدهای چگالشی انرژی موجود را فراهم می کنند

در بخار گازهای احتراق باشد

بهبود یافت آنها همچنین اجازه می دهند تا قدرت تحویل داده شود

مدوله شده و آنها بهترین انرژی را ارائه می دهند

بازده در بین واحدهای هوایی پالس.

مزایا

• گرمای غیر متمرکز و گرا.

• نصب ساده.

• دامنه قدرت گسترده از 25،000 Btu / hr

تا 400000 Btu / hr.

• راه حل سریع برای گرم کردن فضاهای بزرگ ،

انبارها و گاراژها

• نیازی به شبکه توزیع گرما نیست.

• ساده برای کنترل با یک تجارت

یا ترموستات دیجیتال.

• راندمان بالا که توسط واحدهای چگالشی حاصل می شود.

• نگهداری آسان.

کاربرد یونیت هیتر

در اینجا به بیشترین کاربردهای یونیت هیتر می پردازیم:

• کارگاههای آموزشی؛

• انبارها؛

• گاراژها؛

• کارخانه ها؛

• پارکینگ زیرزمینی (ساختمان چند مستاجر).

معیارهای انتخاب یک یونیت هیتر

قدرت گرمایش:

نوع ساختمان

قدرت گرمایش

انبار

25-35 Btu / h در هر فوت 2

فروشگاه مکانیکی

40-60 Btu / h در هر فوت 2

اگر فاصله های دمیدن طرفداران قفس سنجاب ترجیح داده شوند

و جریان هوا که گرم می شود زیاد است و یا هوا وجود دارد

فشار برای مقابله در خروجی هوای گرم. اینجا هستند

معیارهایی که باید در انتخاب واحدها در نظر بگیرید:

• ارتفاع نصب؛

• تثبیت موقعیت؛

• نوع فن؛

• قدرت گرمایش؛

احتراق: احتراق مهر و موم نشده یا پراکنده.

• تهویه: محصولات احتراق معمولاً تهویه می شوند

در فضای باز توسط دودکش ها.

استانداردهای نصب

1. حداقل ارتفاع مورد احترام ،

طبق هر تولید کننده

2. نصب در جایی توصیه نمی شود

محصولات کلر ، حلالها یا مواد منفجره هستند.

3. به جز در مواردی که ذکر شده است ، محصولات احتراق

باید بیرون از منزل تخلیه شود. برای جزئیات بیشتر ، مراجعه کنید به

راهنمای لاتین سازنده سازنده.

4- کد نصب گاز طبیعی و پروپان ،

 

CAN / CSA B149.1 لازم الاجرا است.

برای اطلاعات بیشتر و آشنایی با انواع برندهای یونیت هیتر و دریافت مشاوره از مشاورین متخصص به سایت پایا دما مراجعه نمایید.

  • سالومه عزیزی