طراحی سایت شخصی

طبقه بندی موضوعی

۳ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

۲۷
خرداد

جراحی هموروئید با لیزر نیز به عنوان یک نوع هموروئیدکتومی لیزری شناخته شده است که کل فرآیند درمان در آن با اشعه لیزر انجام می‌شود.

درمان هموروئید یا بواسیر با لیزر

درمان هموروئید با لیزر

انعقاد مادون قرمز (IRC) یک روش غیر جراحی کم‌تهاجمی درمان هموروئید است که به سرعت و به طور گسترده به عنوان یک خط درمانی مؤثر با استقبال مواجه شد و بر سایر روش‌ها پیشی گرفت. یک روش غیر جراحی کم‌تهاجمی درمان هموروئید است که به سرعت و به طور گسترده به عنوان یک خط درمانی مؤثر با استقبال مواجه شد و بر سایر روش‌ها پیشی گرفت. قابل تحمل بودن، مشکلات و عوارض کمتر ناشی از آن سبب ترجیح آن بر سایر روش‌ها شد. در روش مادون قرمز با استفاده از تماس یک پروب کوچک در ناحیه‌ی بالایی عروق متورم هموروئید و تاباندن نور مادون قرمز به مدت یک ثانیه، رگ بالایی هموروئید را منقبض و سپس منعقد می‌کنند تا خونرسانی به هموروئید قطع شود. در واقع حرارت ناشی از این نور ناحیه را می‌سوزاند و خشک می‌کند. در این روش همانند مسدود کردن رودخانه‌هایی که به یک دریاچه ختم می‌شوند می‌توان منجر به خشک شدن دریاچه شد.
روش انعقاد مادون قرمز برای هموروئید های کوچک و متوسط و انواع بواسیر داخلی که با درد و خونریزی همراه هستند و به درمان‌های علامتی پاسخ نمی‌دهند، بسیار کارآمد و مناسب است.
انعقاد مادون قرمز علاوه بر کم‌هزینه بودن، نیازی به بستری شبانه در بیمارستان ندارد و می‌تواند حتی به صورت سرپایی در مطب دکتر بواسیر انجام شود. این روش از اسکلروتراپی مؤثرتر و از روش رابربند زود بازده‌تر است و سریع تر نتیجه می‌دهد. انعقاد مادون قرمز نیاز به آمادگی قبل از عمل خاصی ندارد و طی ده دقیقه انجام می‌شود، اما بسته به شدت آسیب ممکن است نیاز به تکرار آن برای پوشش تمام نواحی باشد.
به جز احتمال احساس اجابت مزاج بلافاصله پس از عمل به دلیل تحریک کانال مقعد و کمی خونریزی عارضه‌ی دیگری وجود ندارد. استفاده از حمام نشسته آب‌ گرم و مصرف ملین برای نرم شدن مدفوع و راحت‌تر شدن اجابت مزاج به کاهش ناراحتی پس از انعقاد مادون قرمز کمک می‌کند.
به منظور پیشگیری از بازگشت مجدد هموروئید در فرد، تغییر در شیوه‌ی زندگی با اضافه کردن فیبر بیشتری به رژیم غذایی، مصرف مایعات فراوان، ورزش روزانه و کاهش وزن اضافی توصیه‌ی می‌شود.

مطالب مرتبط : برای درمان بواسیر به چه پزشک یا دکتر متخصص مراجعه کنیم؟

  • سالومه عزیزی
۲۵
خرداد

درمان کیست مویی با لیزر

لیزر یا همان اشعه مادون قرمز قادر است بدون عوارض و در کمترین زمان ممکن برای همیشه شما را از شر این کیست خلاص کند. در طی لیزر درمان اشعه تمامی نواحی کیست را بدون آسیب به نواحی اطراف سوزانده و جدا می کند و در نهایت بافت های آسیب دیده را ترمیم می نماید.

مزیت درمان کیست مویی با لیزر

  • روش لیزر فاقد درد و یا خونریزی

  • لیزر در مدت زمان اندکی انجام شده و نیاز به حضور طولانی مدت در بیمارستان ندارد.

  • لیزر روش کامل قطعی است.

  • با انجام لیزر احتمال ابتلا به سایر عفونت ها وجود ندارد.

  • این روش بدون آسیب به پوست بوده و اسکاری به جای نمی گذارد.

  • انجام لیزر نسبت به مزیت های فراوان آن، هزینه مناسبی دارد.

  • درمان کیست مویی با لیزر بدون عوارض جانبی یا آسیب به سایر بافت ها انجام می شود.


هزینه درمان کیست مویی با لیزر

درمان کیست با لیزر روش قطعی است و نیازی به تکرار و یا استفاده از سایر روش ها ندارد که این امر هزینه های درمان را به شدت کاهش می دهد. برای اطلاع از هزینه دقیق درمان کیست مویی با لیزر نیاز به مراجعه نزد پزشک و بررسی وضعیت بیماری است.

در مورد پرداخت هزینه درمان این بیماری توسط بیمه باید بگوییم، موسسه های بیمه اندکی هستند که پرداخت هزینه این عمل را بر عهده می گیرند. همچنین لازم به ذکر است که انجام لیزر درمانی در مقایسه با روش های مشابه مانند عمل جراحی نیاز به پرداخت هزینه کمتری دارد.

مطالب مرتبط : https://en.wikipedia.org/wiki/Pilonidal_disease

  • سالومه عزیزی
۲۰
خرداد

تفاوت فیستول مقعد و آبسه مقعدی در تشخیص و روش های درمانی

تفاوت فیستول مقعد و آبسه مقعدی در تشخیص و روش های درمانی

فیستول و آبسه مقعدی هر دو از بیماری های عفونی ناحیه مقعد هستند، اما این دو بیماری تفاوت بسیاری با یکدیگر دارند، در واقع می توان گفت تحت شرایطی خاص و در صورتی که آبسه بدون درمان رها شود، احتمال دارد عفونت آن گسترش یافته و به فیستول تبدیل شود. آبسه مقعدی به معنی تجمع عفونت در زیر پوست نواحی اطراف مقعد است و منظور از فیستول مقعدی ایجاد مسیری غیر طبیعی میان بافت روده و پوست اطراف مقعد می باشد.

تشخیص فیستول مقعد و آبسه مقعدی

برای تشخیص بیماری فیستول و آبسه مقعدی پزشک ضمن دریافت علائم و نشانه های ایجاد شده برای بیماری مانند تب، قرمزی، تورم و …ممکن است سایر روش ها نیز استفاده نماید. در مورد آبسه باید بگوییم بجز در موارد خاص، از طریق معاینه پزشک بیماری را تشخیص داده و درمان های لازم را توصیه می کند. اما برای تشخیص نهایی فیستول نیاز به روش های دیگری است. از مهمترین روش های تشخیص فیستول می توانیم به سونوگرافی اندوآنال دو بعدی و سه بعدی همراه با تزریق آب اکسیژنه به فیستول برای مشاهده شیار آن اشاره کنیم. به علاوه در بعضی موارد از سی تی اسکن و ام آر آی استفاده می شود، این روش ها دقت بالایی داشته و در مورد بیمارانی که میزان عفونت در آنها زیاد است کاربرد دارد.

تفاوت روش‌های درمان فیستول مقعد و آبسه مقعدی

اگر بیماری در مرحله اولیه باشد برای درمان آبسه مقعدی می توان از آنتی بیوتیک استفاده نمود و در صورتی که آبسه سر باز نکند، پزشک می تواند با ایجاد برش روی آن محتویات عفونی تجمع کرده را تخلیه نماید. اما درمان فیستول کمی پیچیده تر است زیرا مجرای ایجاد شده حاصل از بیماری را نمی توان با استفاده از دارو یا درمان های خانگی درمان نمود،درمان فیستول با لیزر و جراحی امکان پذیر است اما از آنجایی که جراحی ریسک عوارضی مثل بی اختیاری را در پی دارد کمتر مورد استفاده قرار می گیرد. اما لیزر درمانی روشی بسیار مناسب است که می تواند بدون ایجاد عوارض و یا درد و خونریزی، در کمترین زمان ممکن فیستول ایجاد شده را درمان نماید.

  • سالومه عزیزی